FJERNSYN, INTERNET
__________________________________

 
Stikanlæg 

Dansk Kabel TV har ændret Afdeling 23´s gamle sløjfeanlæg til et mere moderne stikanlæg. Hvad betyder det? Alle beboere får tilbudt grundpakken fra YouSee i stedet for Fuldpakken, og betaling for grundpakken betales over huslejen.
Man kan vælge fuldpakken som hidtil, eller mellempakken eller enkelte kanaler. Som noget nyt, kan man også helt fravælge grundpakken. Du skal kontakte Yousee hvis du vil have mere end grundpakken.
 
__________
Vil du se TV på din tablet?
Vil du se tv på andre "platforme" end dit TV, ssom din computer, tablet eller mobiltelefon? Du har jo allerede betalt en gang for din tv-pakke. Klik HER 
__________
Internet
 
Vores Internet udbyder hedder Dansk Kabel.  Deres hjemmeside finder du HER 
Tjek dine hjemmeinstallationer

YouSee skriver, at de har kunder, der undrer sig over sammenhængen mellem bustrafik og tv-kvalitet. Det skyldes, at bybusser ikke altid er gode venner med de moderne fladskærms-tv. På mange af de travleste linjer er busserne udstyret med digitalt radioudstyr, som kan skabe kortvarigt flimmer eller sort skærm på boligens tv, hvis man i husinstallationer anvender forældede eller dårligt skærmede antennekabler og stik. Hvis man oplever støj på skærmen og har mistanke om, at det skyldes indstråling fra busserne, råder YouSee til, at man kaster et kritisk blik på husets eller lejlighedens antennekabler og stik. Mange har valgt at opsætte ekstra stik i f.eks. køkken eller børneværelse, og ofte skyldes problemerne, at stik og kabler ikke er af god nok kvalitet.
"Busserne anvender de samme frekvenser til at sende oplysninger til buscentralen, som vi bruger til tv-signaler i kabelnettet. Og hvis kabler eller stik i hjemmet ikke er godt nok skærmet, smutter signalerne fra en forbikørende bus ind og blander sig med tv-signalerne. Så reagerer de moderne digitale tv-apparater med at vise sort skærm et kort øjeblik,’’ siger Mads Arnbjørn Rasmussen, direktør for drift og anlæg hos YouSee.

 
__________
__________________________________
 
Boligforeningen AAB - Afdeling 23 | Hjortøgade 5. st.th. | 2100 København Ø | Tlf.: 39203534 | afd23@aab.dk