DIVERSE
__________________________________


 
Stor mængde kassabelt affald stod på et tørreloft i cirka 1,5 meters højde og dækkede cirka 2/3 af gulvarealet. Der var så stor mængde kassabelt affald, at det fyldte en stor del af tørreloftet i cirka 1,5 meters højde. Man kunne ikke komme ind på tørreloftet.

Cykler på loftsgangen blokerer for andre beboeres adgang til deres egne loftsrum. Der efterlades tøj regelmæssigt i fællesvaskerierne tl stor gene for dem der kommer bagefter. 
Vådservietter, bind, køkkenrulle og andet stopper kloakken. Det blev flere beboere mindet om, da kloakken den 2. juli 2015 var tilstoppet af vådservietter og kloakvandet løb op gennem toilettet og oversvømmede badeværelset. Smid kun toiletpapir ud i WC'et. Tak. Vådservietter, bind, køkkenrulle og andet stopper kloakken. Det blev flere beboere mindet om, da kloakken den 2. juli 2015 var tilstoppet af vådservietter og kloakvandet løb op gennem toilettet og oversvømmede badeværelset. Smid kun toiletpapir ud i WC'et. Tak. Hvor står parkeringsautomaterne henne i vores gader?
Boligforeningen AAB - Afdeling 23 | Hjortøgade 5. st.th. | 2100 København Ø | Tlf.: 61 39 44 16 | afd23@aab.dk