BOLIGFORENINGEN AAB
__________________________________


 
Boligforeningen AAB

Navnet Arbejdernes Andels-Boligforening er en saga blot. I marts 20011 blev det officielt: Foreningen skiftede navn til Boligforeningen AAB.
Ændringen fremgik af nye vedtægter, der blev godkendt ved repræsentantsskabsmødet den 13. oktober 2010. AAB fusionerede med datterselskaberne Smedens Andels Boligforening (SAB) og Kommunefunktionærernes Boligforening (KBF), og Boligforeningen AAB kom til at råde over ca. 18.000 lejemål.
Det var nye momsregler for ejendomsadministration, der er den direkte årsag til fusionen, skrev Boligforeningen AAB på dens hjemmeside. Men bag fusionen lå også et ønske om besparelser ved at være én boligorganisation med en forventning om, at administrationsopgaven kan udføres mere rationelt og dermed billigere.
Fusionen trådte i kraft den 1. januar 2011.

Boligforeningens vedtægter kan du læse
HER
__________

Praktiske AAB emails

  • Bestilling af login til Boligbasen: boligbasen@aab.dk
  • Når job i AAB bliver slået op: job_aab@aab.dk
  • Hvis man er interesseret i ledige boliger, der er annonceret på AABs hjemmeside kan man skrive til denne adresse: ledigeboliger@aab.dk
  • Hvis man er interesseret i annoncerede ungdomsboliger kan man skrive til denne adresse: ungdomsboliger@aab.dk
  • Har du fået ny adresse, kan du skrive til AAB på: nyadresse@aab.dk 
  • Økonomiafdelingens fællesmail til opkrævningen: opkraevning@aab.dk

Boligforeningen fyldte rundt i 2012

Tirsdag d. 12. marts 1912 blev Danmarks første boligforening, Arbejdernes Boligforening, grundlagt. Foreningen, der senere kom til at hedde Boligforeningen AAB, ville arbejde for at skabe bedre boligforhold for alle. Den første boligafdeling blev opført i 1913. AAB råder i dag over 110 boligafdelinger med 18.000 boliger i hele Storkøbenhavn. 

__________
Hele AABs formand

Afdeling 23 er en af Boligforeningen AABs mange afdelingerne. I toppen af hele AAB sidder en formand, Charles Thomassen, som blev valgt i 2020. Charles er vokset op i Afdeling 23.

Vidste du, at Afdeling 23s tidligere formand Søren Thomassen (der er far til Charles) var også formand for hele AAB.

 
__________

Om AABs medlemmer

AABs hovedkontor har i 2012 regnet lidt på hvem medlemmerne er. På basis af mere end 59.000 medlemmer kom de frem til, at medlemmernes gennemsnitsalder er 42,2 år og flest medlemmer er 22 år gamle.

__________
__________________________________
 
Boligforeningen AAB - Afdeling 23 | Hjortøgade 5. st.th. | 2100 København Ø | Tlf.: 61 39 44 16 | afd23@aab.dk