FASTELAVN
__________________________________


 
Fastelavn 2024
 

Nu var det 96. gang, at der blev slået katten af tønden i AAB Afdeling 23. Siden 1927 er der blevet afholdt fastelavn med tøndeslagning i Afdeling 23, kun med afbrydelse i 2021 pga. Corona. Og tøndeslagning blev først afholdt i F-gården for 40 år siden! Det vil sige i 1980.

Gennem årene har der altid været en masse deltagere i alle aldre, der ikke sparede på kræfterne, da der skulle slås katten af tønden.

(Et automatisk slideshow kører i højre side) 

_________________________________________

 

 

Situationsbilleder

Afdeling 23 har på dens hjemmeside og Facebookside såkaldte "situationsbilleder" fra bl.a. fastelavnsfesterne og medlemsmøderne. Iflg. Datatilsynet defineres situationsbilleder "som billeder, hvor en aktivitet eller en situation er det egentlige formål med billedet. Det kunne f.eks. være gæster til en rockkoncert, legende børn i en skolegård eller besøgende i en zoologisk have."
Datatilsynet skriver videre: "Udgangspunktet er, at situationsbilleder kan offentliggøres uden samtykke med hjemmel i interesseafvejningsreglen i persondatalovens § 6, stk. 1, nr. 7."

Hvis Afdeling 23 har offentliggjort et billede af dig eller dit barn, og du ønsker det fjernet, kontakt os og vi fjerner det gerne hurtigst muligt.
__________________________________
 
Boligforeningen AAB - Afdeling 23 | Hjortøgade 5. st.th. | 2100 København Ø | Tlf.: 61 39 44 16 | afd23@aab.dk